post

Храната не е просто нужда, тя е приключение! Тя е съчетание от продукти, вкусове, подправки и голяма доза въображение. Тя е толкова обичана, толкова ценена, че се е обособила като отделна част от туристическата индустрия и е наречена гастро туризъм. Истинският ценител на добрата кухня е готов да обиколи света, за да се наслади на нейното разнообразие. За късмет на онези, които обичат новите и различни вкусове, но нямат възможност непрестанно да пътуват, в сърцето на Пловдив се крие истинско бижу на тема разкошна кулинария. Ресторант Smokini може да бъде определен като приключенския ресторант в Пловдив.

Всяко едно от предложените в менюто ястия си заслужават да бъде опитано. Все пак може да препоръчаме „Сурово-пушена сьомга с листен микс и брукети“, „Шпиковано свинско бон филе със синьо сирене“, а от десертите непременно изберете „Класическо тирамису“. Ще бъдете приятно изненадани от начина по който ще бъде поднесен десертът.

Кулинарията в ресторанта може да бъде определена като експериментална и иновативна. Всяка седмица към менюто се добавя по нещо ново, а блюдата са съобразени със сезона, за да се избират единствено свежи и качествени продукти. В допълнение всеки ден се подготвя и различно обедно меню, за да можете да похапнете нещо уникално вкусно, дори в кратката си обедна почивка.

Обслужването в ресторанта е на висота. То е ненатрапчиво, всичко се поднася с финес и усмивка. Ако имате въпроси относно ястията или виното, с радост ще ви отговорят и помогнат в избора. Гарантираме, че ще оцените високо професионализма на персонала, което ще допринесе за още по-приятното ви изживяване.

Уютната атмосфера, симпатичната градина и терасата с гледка ще ви предразположат да се отпуснете, за да се насладите изцяло на еуфорията от вкусове, които майсторите готвачи ще ви предложат. Независимо дали сте гост на града или сте пловдивчанин, ресторант Smokini заслужава да му отделите час-два от своето време.

 

За повече информация  и резервации:

Ресторант Smokini

Адрес: ул. „Отец Паисий“ 12, 4000 Център, Пловдив

Телефон: 0999 000 996

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *