post

Докато едни се опитват да качат килограми, други копнеят да свалят излишните мазнини, които свалят самочувствието и ги карат да се чувстват зле. Лесно е да вземете решение да отслабнете, но всички знаем колко е трудно изпълнението му.

Загубата на килограми е изключително сложен процес, който изисква строг хранителен режим,  усилени тренировки и най-вече дисциплина. Винаги е по-лесно, когато външна сила би могла да подаде ръка и да бъде добър помощник в тази трудна борба.

Представяме ви топ 3 най-продаваните и желани хранителни добавки, които доказано са помогнали на много хора да загубят килограмите си. Поради големия интерес, който събират винаги ще може да откриете тези суплементи в онлайн магазина на Workout.bg.

1. Фет бърнъри

Сигурни сме, че не веднъж сте чували за силата на фет бърнърите и техните страхотни съставки, които в комбинация с правилни тренировки и хранителен режим се превръщат в машина за горене на калории.

Тази хранителна добавка задейства с високи скорости вашия метаболизъм, което води до бърза загуба на тегло. Те увеличават окисляването на мазнините, което гарантира ефективно отслабване.

2. BCAA

В групата от 20 вида аминокиселини, които помагат за различни изграждащи процеси в организма, хранителната добавка BCAA е съвкупност от 3 от тях. Това са левцинът, изолевцинът и валинът, които са помощ за редица функции, които се случват в тялото ни по време на тренировка.

Левцинът помага за снабдяването на протеинов синтез в организма, който ви дава възможност за по-бързо изграждане на мускули. Изолевцинът ви дава нужната енергия за по-продължителни и интензивни тренировки, които гарантират по-бързото топене на излишни мазнини.

Валинът се грижи за намаляване на умората при тренировка и ви осигурява възможността за генериране на енергия. Той предотвратява разграждането на мускулна маса и го насърчава за изграждането на нови мускулни клетки.

Комбинацията от тези 3 съставки на аминокиселината с раздвоена верига, се бори неуморно с всички процеси в тялото, които предотвратяват успешното сваляне на килограми.

3. Суроватъчен протеин изолат

Суроватъчният протеин има най-бърза усвояемост в организма от всички други протеини и е препоръчителен продукт при отслабване. Той също е богат на левцин, за който споменахме в по-горните редове, засища апетита и ви кара да се чувствате сити.

Протеинът помага на организма да стабилизира кръвната захар, на която ниските нива са причинители на глад и умора.

В Workout.bg ще откриете най-различни вкусове от качествени протеини, които с удоволствие ще включите в ежедневното си меню, защото отслабването може да бъде една истинска наслада.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *