post

 

Всеки си мечтае да бъде събуден от аромата на кафе и току-що изваден от фурната домашен кекс.

       Кексът определено е най-лесният десерт, който може да си приготвите у дома. Рецептите за кекс идват на помощ и в моментите, когато неочаквано ви идват гости и искате да приготвите бърз домашен десерт. А рецептите за кексове са толкова много и толкова разнообразни, има кекс подходящ за всеки вкус И стига да откриете подходящата рецепта!

Класическите кексове са класически, защото се приготвят с най-стандартни съставки, които всеки от нас има в своята кухня. Класически е и вкусът на тези кексове, вкус, който ни връща в детските години. Рецептата за този лесен кекс е една от най-популярните и класически рецепти за кекс, следвайки която се получава пухкав двуцветен кекс, с ванилова и какаова част.

Лесният кекс е наистина лесен, а резултатът е наистина вкусен.

Рецептата за бърз и лесен кекс с ябълки е една от най-лесните рецепти, на които може да попаднете. А успехът и вкусният резултат са гарантирани. Кексът с ябълки е класически кекс, а вкусът и ароматът му ви връщат директно в кухнята на баба. Ябълките придават свеж плодов вкус на кекса и го правят неустоимо вкусен.

Шоколадовият кекс е истинска наслада за любителите на шоколад. Ако трябва да зарадвате някой, който обича шоколад, то няма какво да му мислите, шоколадовият кекс е правилният избор. Шоколадовият кекс е и много ефектен, което го прави много подходящ за празнична трапеза.

Друг кекс с плодове, който може да бъде причислен към класическите рецепти за кекс е кексът с банан. Кексът с банан е един от най-ароматните кексове, които може да приготвите.

Рецептата за кекс с конфитюр е позната в почти всяка кухня! Кексът с конфитюр може да бъде приготвен не само с конфитюр от сини сливи, а с всеки конфитюр, от който ви се намират повече бурканчета у дома. Друг чудесен вариант на този кекс е с добавено сладко от боровинки. А какво ще кажете за домашният коледен кекс с тиква, ябълки и карамелена глазура.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *