post

 

 

Ах, кафето. Това е предпочитаната сутрешна напитка за толкова много хора и много от нас не могат да започнат деня си без нея. Разбира се, кафенетата са навсякъде, първата чаша трябва да е у дома, може би все още по пижама, в максимално удобство.

Ако ви предстоят нови покупки и вече преглеждате различните оферти за кафеавтомат Saeco, сега ще споделим с вас някои насоки. Ето какво трябва да гледате при избора на машина за кафе.

Удобство

Искате ли безпроблемно приготвяне на кафе сутрин, искате ли напитката да ви очаква, когато се събудите? А може би ритуалът за приготвяне на кафе е нещо, което очаквате с нетърпение?

Програмируема електрическа кафеварка може да подготви вашето кафе, докато се събудите. И ще го имате веднага!

По-малко автоматизираните електрически машини може да изискват малко повече внимание, но все пак работете с натискането на няколко прости бутона, така че и това не е никак трудно. Ръчните кафеварки дори изискват цялото ви внимание, но след това получавате перфектна чаша кафе.

Само и единствено от вас зависи с каква точно машина ще се чувствате максимално удобно.

Тип кафе

Докато кафеварки и еспресо машини обикновено са отделни машини, хибридни модели, които варят и двата вида кафе, също са на разположение на пазара. Наличието на две машини на плота ще отнеме много място, а има по-добър вариант, ако обичате и традиционното кафе, и еспресото.

Хибридните машини ще заемат по-малко място и вероятно ще струват по-малко от закупуването на две отделни машини.

Обем

От една чаша до семейна кана, има кафеварки, които могат да варят точно необходимото количество. Някои машини предлагат доста широк диапазон от обеми, докато други са ограничени до много по-тесен набор от възможности.

Имайте и това предвид.

Време

Ако вашето домакинство пие кафе през целия ден, може да искате да изберете машина за кафе с кана, която ще поддържа кафето горещо през целия ден. За онези, които просто пият чаша от горчивата напитка сутрин, би трябвало да е достатъчна стъклена чаша с подгряваща чиния.

Е, готови ли сте да пестите време и пари със своята нова машина за кафе?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *