post

Богато допълнително съдържание ще оживява месец след месец през екрана на телефона

 

Традиционният календар си остава едно от най-значимите изобретения на човешката цивилизация и винаги е бил полезен за хиляди дейности. Благодарение на дигиталните технологии обаче, сега той разширява своите възможности и става много по-интересен и забавен.

Новият интерактивен кафе календар, наречен Пътешествие в света на специалното кафе, изработен от екипа на DABOV Specialty Coffee променя изцяло начина, по който възприемаме този аксесоар. Календарът излиза много от това понятие, превръщайки се в истинска мултимедийна платформа с богато съдържание, което ще оживява месец след месец през екрана на телефона.

Всеки ден, от 1 януари 2023 г. потребителите, закупили календар, ще имат възможността да се насладят на различни видеа, статии, игри, изненади и кодове за отстъпка, подготвени от екипа на компанията. Всичко, което трябва да направят е да сканират QR кода, който се отключва в 00:00 на същия ден.

„С този проект си поставихме за цел да разширим разпространената представа за традиционния календар, превръщайки го в много по-пълноценен източник на информация за всички любители на специалното кафе. Той е чудесен подарък за семейството или за близък приятел, скъп човек, а защо не и за вас самите, особено за предстоящите Коледни и новогодишни празници“ – разказва Йордан Дъбов, основател на DABOV Specialty Coffee.

Календарът има и благотворителна стойност, продължавайки започнатата преди пет години кауза “Децата на DABOV за децата на България”. По 10 лв. от стойността на всеки продаден календар ще бъдат дарени на три деца, които се нуждаят от лечение в чужбина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *