post

Жен-шенът е корен на лечебно растение, който може значително да подобри енергичността и жизнеността на тялото. За какво служи и как може да ни бъде полезен? Защо продуктът Panax Ginseng от NOW Foods е добро решение за прием и кога?

Какво представлява Жен-Шенът

Това е тонизиращ стимулант, който е способен да Ви дари със страхотна енергичност и жизненост. В същото време подобрява защитните сили на тялото и представлява мощен антиоксидант. Panax Ginseng от NOW Foods е изключително ефективен при: 

    • главоболие;
    • стареене на кожата;
    • симптоми на менопауза;
    • хипотония и хипертония;
  • нормализира кръвната захар и много други.

Приемът на Жен-Шен значително ще подобри паметта и концентрацията Ви, както и кръвоснабдяването на мозъка. От друга страна, Жен-Шенът Panax Ginseng от NOW Foods ще Ви направи по-стресоустойчиви при натоварвания на психиката и след тежки физически натоварвания. Той ще пречисти тялото Ви от натрупалите се токсини. Подобрява функцията на имунната система и е способен да Ви предпази от различните видове настинки, диабет, грип, хронични заболявания и т.н.

Приемът на Жен-Шен и по специално хранителната добавка Panax Ginseng от NOW Foods помага още при лечение на еректилна дисфункция, анемия, заболявания на ставите, като остеохондроза, спазми, виене на свят и много други.

Страхотно качество от Now Foods

Само за няколко десетилетия от съществуването си, компанията бе предпочетена от милиони спортисти, а дори и от обикновените граждани. Нейните продукти се използват по целия свят и към момента е лидер в областта на спортните храни и производството на здравословни хранителни добавки. Ето защо с пълна сила може да се каже, че продуктът Panax Ginseng е изключително висококачествен и съставен от естествени екстракти, преработени чрез най-модерното и технологично оборудване.

В доказателство на това, всеки от предлаганите от Now Foods продукти, включително и Panax Ginseng, преминават през строг задълбочен контрол на качеството, а стикерът за GMP сертификат потвърждава това. В продуктите на компанията липсват каквито и да било ГМО и консерванти, което запазва тяхната естественост и природен състав. Така, клиентът може да е напълно уверен в безопасността и безупречните хипоалергенни свойства на тези храни.

Хранителната добавка Жен-Шен Панакс Гинсенг на Нау Футс се предлага в специализираните онлайн магазини във вид на различни по грамаж опаковки. В случая е достъпно шишенце със 100 капсули и тегло 500 мг за прием на една доза веднъж, два или три пъти дневно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *