post

Без съмнение, един от най-добрите до момента фетбърнъри се казва Animal Cuts. Той е продукт на Universal Nutrition и е предназначен за бързото и ефикасно изгаряне на мазнините. Какво точно представлява хранителната добавка и мненията на експертите? Ползите от него и описанието на някои полезни съвети от Healthstore?

Какво представлява Animal Cuts

Това е хранителна добавка на Universal Nutrition, използвана от занимаващите се професионално с културизъм спортисти. Според описанието, този термогенен фетбърнър е предназначен за постигане на мускулен релеф, благодарение на комбинираните по специална формула естествени съставки. Освен ефективното изгаряне на мазнини, продуктът намалява ефекта от инсулиновата резистентност и подобрява настроението, давайки достатъчно енергия за интензивни физически активности.

 

Описанието на Animal Cuts от Universal Nutrition твърди, че той премахва всички ефекти при задържането на вода, забавеният метаболизъм и обработката на инсулина. Това са все процеси, възпрепятстващи изгарянето на мазнините. Ако сте професионален спортист и имате нужда да подобрите релефа на мускулите си, този термогенен фетбърнър е точно за Вас. Какво обаче е мнението на Healthstore относно цикъла на приемане? Вижте по-долу!

Какви са ползите от приема му

Популярността на Animal Cuts от Universal Nutrition не е случайна. Той има някои неоспорими предимства, като:

  • засилване ефекта на изгаряне на мазнините;
  • намалява образуването на газове и подуването на корема;
  • елиминира задържането на вода;
  • засилва ефекта на отслабването;
  • според мненията на независими експерти, тази хранителна добавка е изключително ефективна и превъзхождаща останалите аналози по описаните по-горе предимства.

 

Какво обаче съветват Healthstore относно приема и правилната дозировка за максимално изгаряне на мазнините?

Полезни съвети от онлайн магазин Healthstore

Според мненията на професионалните атлети и описанието на Universal Nutrition, фетбърнърът Animal Cuts трябва да се приема през 4 до 6 часа на дневна база по 2 пакета. Консумацията според Healthstore се извършва две седмици подред с една почивка и повторение до постигане на желания ефект. Важно е обаче приемът да се извършва на гладно, когато резултатът е най-добър. 

 

И запомнете, ефективните резултати се постигат само в комбинация с предварително изготвена тренировъчна програма и физическа активност във фитнес залата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *