post

Питали ли сте се защо доставката на някои продукти, поръчани онлайн, отнема толкова много време, а на други – не. Едните са в наличност и пристигат в рамките на няколко дни, а на другите им отнема доста време докато дойдат от Америка или Китай.. Имате спешна нужда от рядко срещана авточаст?

Онлайн магазин Avtochastionline.com предлага над един милион резервни авточасти, консумативи, аксесоари и продукти за почистване, грижа и поддръжка на колата.

Цялото това продуктово многообразие е разделено в отделни категории и подкатегории в каталога на магазина. Съдържанието е лесно достъпно и всеки може да се ориентира лесно из страниците. Може да търсите и конкретни авточасти по няколко начина – по производител, модел и година на производство, по марка автомобил, модел и тип на двигателя, по номер на авточаст или шаси. Въвеждайки тази информация, която може да намерите в сервизната книжка на автомобила си, ще си спестите много време и намирането става изключително бързо.

Поръчването също става лесно – без да е нужно да се регистрирате с потребително име и парола и да чакате потвърждение от администратор.

Всички части са в наличност в склад, който се намира в град София, в ж.к. Гоце Делчев. Това означава, че не е нужно да чакате дълго време, за да получите пратката си, а напротив – във възможно най-кратки срокове – един работен ден. А ако продуктът е поръчан в работен ден преди 15:00 часа, получавате стоката още на същия ден. Всеки клиент има право да избере коя куриерска фирма иска да извърши доставката – Спиди или Еконт и да избере дали да бъде до посочен от него адрес или до офис на куриерите. Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед. След прегледа трябва да извършите плащането, което ако не е предварително договорено, се извършва в брой. Допълнителните начини за плащане може да намерите описани подробно на страницата Плащане. Ако направите поръчка за над 100 лева, куриерските услуги се поемат от фирма Аутоекспрес-7 ЕООД. При несъответствие или желание за замяна, имате право да върнете поръчката си в 14 дневен срок без да е нарушен търговския вид и при предоставяне на касов бон. Имате възможност да вземете част директно от склада на фирмата, но трябва да направите предварителна заявка по телефона или онлайн на страницата и съответно тогава не се плащат такси за доставка.

Погрижете се за автомобила си не само когато възникне някаква повреда, а през определено време му отдавайте нужното си внимание. В автосервиз Аутоекспрес-7 в град София се извършват всякакви ремонти дейности и профилактики на автомобили. Екипът е съставен само от професионалисти, които са доказали с опита си през годините. Предлагат ремонтни услуги на високо ниво, на ниски цени и в кратки срокове. Ако бъде установена някаква повреда, тя веднага може да бъде оправена, защото имат в наличност авточасти за всички автомобилни марки и не трябва първо да поръчват, след това да чакат и след няколко дни да я монтират. Всичко се случва за отрицателно време, без дори клиентът да усети колко бързо е получил колата си обратно като чисто нова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *