post

Правите ремонт на някоя от стаите в дома си и искате нещо различно от всичко, което е било до сега. Това, което ние може да ви предложим, са 3D фототапети за стена. Това е един нов и различен начин да разчупите и разведрите атмосферата във вашия дом. Тук ще ви изброим 5 причини да вземете 3D фототапети за стена за вашия дом от електронния магазин на Фототапети 24 на https://www.fototapeti24.com/bg/page_21.html Да започнем със:

1) Съотношение между цена и качество

Това е както най-евтиния вариант, така и най-качествения, защото материалите, с които се изработват са висококачествени, но от Фототапети 24 се стараят да не завишават цените си, а напротив, точното обратното – те да бъдат достъпни за всеки един от нас. Предложенията им започват от 65 лева и растат нагоре в зависимост от размера и основата на фототапета.

5 причини да вземете 3D фототапети за стена за вашия дом

2) За всекиго по нещо

Безбройните варианти от дизайни и тематики, които можете да видите в каталога на електронния магазин, биха задоволили всяко желание. Дори и най-капризните клиенти намират себе си в някое от изображенията и превръщат дома си в едно уникално и незабравимо място.

3) Топ качество в Европа

Фирмата предлага 3D фототапети за стена само от водещи европейски марки, които са лидери на пазара в тази област. Производството им е с безкомпромисно качество с детайлен и реалистичен фотопечат. Използва се само първокачествен HP латексов печат на специална хартия или флис основа без блясък, леко гланцирани и устойчиви на пряка дневна и изкуствена светлина. Всички продукти са лиценцизирани и сертифицирани по ISO 9001 и TUV SUD, което гарантира, че са екологично чисти и подходящи за дома.

4) Усмивката на клиента е най-важна

За да се завърши този пакет от предимства, фирмата предлага и безплатна доставка за всеки от клиентите си. Всички модели, които са представени в каталога на онлайн магазина, са налични, което допълнително ускорява сроковете за доставки. Получавате пратката си до един-два работни дни или дори в рамките на същия ден, ако направите заявка до 15:00ч. Поръчването е максимално улеснено и опростено без излишни регистрации, получаване на имейли или потвърждения от администратори. Това, което се изисква от вас, е да попълните данните си в графата “Форма за Поръчка”, която присъства под всеки модел или да позвъните на телефонен номер 088 9075 230, където на някой от операторите освен данните и координатите си, трябва да кажете и серийния номер на фототапета, който сте избрали. При получаване на пратката имате право на преглед преди да заплатите и 15 дневен срок да я върнете, ако има някакви несъответствия. Фототапети 24 работи с една от най-големите фирми за куриерски услуги в България, което допълнително улеснява клиентите, защото те имат офиси в цяла България, но въпреки това имате възможност да изискате да ви бъде доставена до точен адрес.

5) Направете дома си едно уникално място

Всички 3D фототапети за стена са триизмерни. Те карат въображението ни да работи по-ефективно. Създават илюзията за дълбочина, динамика и движение в пространството. Образите, графиките, фигурите сякаш изкачат от стената и събуждат фантазията ни. Стената с 3D фототапет се превръща в едно напълно ново измерния във вашия дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *