post

 Монделийз, водещият световен производител на леки закуски, пуска в продажба на българския пазар дъвки и освежаващи бонбони Halls. С тази нова за българските потребители марка, компанията навлиза в нова продуктова категория у нас, с амбицията да затвърди позицията си на един от основните производители на дъвки и бонбони в световен мащаб.

Продуктите HALLS, любими на консуматорите по цял свят, дават едно завладяващо усещане за свежест, уникално за марката. Под слогъна „Грабни свежестта“, Монделийз започва да предлага и на българския консуматор дъвки и бонбони Halls, в четири вкуса за всеки сегмент, в отговор на променящите се очаквания на консуматорите, които харесват и искат да бъдат изненадвани с нови вкусове и атрактивни опаковки.

Обичани по цял свят заради своя впечатляващ и наситен вкус, бонбоните HALLS осигурят дълготрайно усещане за свежест. Продуктите имат отличителен и динамичен дизайн на опаковката, с който се разпознават лесно, а индивидуално опакованите бонбони осигуряват допълнително удобство. В България се лансират два интензивни вкуса с аромат на мента – Coolwave и Extra strong, както и два плодоводи ватианта – с аромат на лайм и горски плодове.

Дъвките HALLS предлагат максимално наситено изживяване – една изключителна серия дражета, състоящи се от 2 различни слоя и сърцевина, изпълнена с охлаждащ пълнеж под формата на кристали. Тази технология осигурява дълготрайно усещане за свежест и вкус. Дъвките се предалагат в модерна и висококачествена опаковка, с лесно разпределяне на количеството и лесно отваряне и затваряне. В България дъвките HALLSще се предлагат в 4 страхотни вкуса – две разновидности с аромат на мента с дълготрайна свежест до 60 минути[1], а за почитателите на плодовите варианти – ободряващ аромат на диня, както и мандарина.

Създадена през далечната 1893 г. във Великобритания от братята Хол, Halls бързо се превръща в предпочитан в световен мащаб бранд за освежаващи продукти, който непрестанно се развива, помагайки на консуматорите, „грабвайки свежестта“ бързо да се завърнат към задачите и динамиката си.

За старта на продажбите на дъвките и бонбоните Halls на българския пазар, Монделийз ще инвестира в 360-градусова маркетингова кампания, подкрепена от телевизионна и онлайн реклама, PR активности, POS материали и семплинги и дегустации.

One thought on “Монделийз Интернешънъл влиза в бизнеса с дъвки и бонбони на българския пазар

 1. От 25 до 29 юни ще се проведе значимо младежко събитие: „Пловдив – СтоЛица на песента 2019“. Проектът е дело на „Арт Войс Център“, Биг Бенд Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година, в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата. В продължение на пет дни най-успешните и атрактивни вокални школи ще гостуват в Пловдив – Търговище, Хисаря, София и пловдивската школа домакин „Арт Войс Център“! Общо ще вземат участие 150 изпълнители. Ще радваме да станете благодетел с вашите продукти на събитието и да зарадвате гостуващите малки артисти! Всяка школа ще представи своя музикално-сценична програма на професионална сцена и ще демонстрира блестящото творческо сътрудничество между младите изпълнители и Биг Бенд Пловдив, с ръководител Николай Гешев. Концертите ще се провеждат на различни оживени места в града – Район „Тракия“, Район „Южен“, Район „Западен“, кв. Капана, Римски стадион. Продуктите могат да се доставят на място и в Пловдив!
  С уважение: Десислава Станкова – управител на Сдружение „ Нови гласове“ гр. Търговище
  Сдружение “Нови гласове”
  7700 гр. Търговище
  ул. ” Климент Охридски” 11
  GSM 0898754532
  Десислава Станкова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *