post

Търговската верига “Фантастико” ще открие тази есен нов супермаркет в София, който ще се намира на бул. “Г. М. Димитров”. Освен това обектът на компанията на бул. “Черни връх” ще бъде изцяло реновиран, съобщава “Капитал”. Инвестициите са за общо 63 млн. лв., които са собствени средства на търговската верига.

Магазинът на бул. “Г. М. Димитров” ще се намира непосредствено до хотел “Вега”, който е на пресечката с ул. “Никола Габровски”. Обектът ще е върху 4700 кв.м, а общата разгъната застроена площ надхвърля 10 хил. кв.м. Инвестицията е за над 39 млн. лева и ще позволи да бъдат открити 100 нови работни места. Магазинът ще има детска площадка, покрит паркинг с над 150 места, станции за зареждане на електромобили, както и допълнителни обекти като аптека, магазин за цветя и др.

Реновираният супермаркет на бул. “Черни връх”, който също ще бъде открит тази есен, се разпростира върху 4090 кв.м и ще продължи да работи денонощно. Инвестицията в него е за над 24 млн. лв. и ще открие над 50 допълнителни работни места.

В разширената и обновена сграда на “Фантастико”, която на практика става мини търговски център, ще се намират различни търговски обекти като аптека, химическо чистене, магазин за битова техника и др. Ще има покрит паркинг с 91 места плюс още над 150 открити, а също и станции за зареждане на електромобили. В съседство с обекта на “Фантастико” магазин строи и друга верига – “Лидл”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *