post

Статистиката за изминалата година показва ръст на спестените от българите пари при пазаруване в супермаркет. През 2017-та потребителите са похарчили с 18 милиона левапо-малко, използвайки карта за лоялни клиенти “Благодаря” на веригата T MARKET. Спестената сума е нараснала над три пъти в сравнение с 2016 година, когато икономията при покупки на хранителни стоки и продукти за дома в супермаркетите е възлизала на 5 милиона лева.

Ежедневно в магазините на веригата в цялата страна пазаруват 70 хиляди души. Стоките, които домакинствата редовно слагат в кошницата си, са млечни продукти и прясно месо, както и плодове и зеленчуци. Затова тези храни попадат редовно в списъка с промоции на веригата. Освен това в програмата за лоялни клиенти всеки месец влизат още над 200 продукта от различни категории, като отстъпката от редовната им цена варира между 15% и 50%.

“Наблюденията ни сочат, че българските домакинства се стремят все по-често да оптимизират семейния си бюджет, като купуват стоки с отстъпки. Затова с нашата програма “Благодаря” даваме възможност на клиентите да пестят редовно, пазарувайки при нас. Към момента над 300 000 са потребителите, които ежедневно ползват карта “Благодаря” във всички наши магазини.“, коментират от компанията.

Т MARKET работи на българския пазар вече 13 години. Веригата има 65 магазина в 32 града из цялата страна и се е превърнала в доверен партньор в практичното пазаруване на домакинствата. Компанията е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който е лидер в търговия с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *