post

Всички нюанси на бежово са приемани за класика. В модата е нужен баланс между цветовете и съчетанията. Сравнен със сиво, черно и бяло, бежовият цвят в дрехите се нарежда също сред един най-естествените. Все пак той е част от природата.

В сянка бежовият цвят е в близост до тона на човешката кожа. Може би затова той толкова лесно се комбинира с различни стилове на облекло и цветови палитри. Красиви са и бежовите рокли: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/копринена-рокля-с-гол-гръб-102326

В природата има огромен брой различни нюанси на успокояващи цветове.

Научите как да комбинирате с други цветове:

Разнообразие от нюанси на бежово

Броят на нюанси в бежово е неизмерим. Общо има над 1000 цвята. Те могат да бъдат разделени на 3 групи: неутрални, топли и студени. Например, неутрални или естествени тонове на бежово, сред които са ванилия, пясък, кремообразни, много хармонично се комбинират по форма с всички ахроматични цветове и повечето от хроматични тонове. За да се затоплят цветове включват бежовият цвят може да се съчетава: жълто-бежово, кафяво и бежово, праскова, бежово, розово-бежово, оранжево и бежово. Студените тонове са бежово и лилаво, сиво-бежово, зелено-бежови нюанси.

Строг и студен е сиво-бежовият тон. Той е идеален за дрехи в класическия офис гардероб. Този цвят може да се комбинира с малина, виолетово, огнено, смарагд, малахит, дънки, кралско синьо, виолетово, пурпурно, сребро, бледо лилаво, кафяво, златно, кедър, жълта охра.

Изразено, строги и елегантни, неутралните бежови нюанси са като наводнение от семпъл лукс. Те са подходящи като сложни, богати нюанси и приглушени цветове. Струва си да се обръща внимание на комбинацията от класически бежов с ярко оранжево, светло праскова, бледо розово, тъмно червено, злато, бронз, сребро, бежово и лилаво, бледо лилаво, синьо, сиво-синьо, малахит, роза цветя и жълта охра. Инересни са и разчупените модели рокля-риза: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/риза-рокля.

Всички тези предложения могат успешно да се настанят и във вашия гардероб!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *