post

BILLA България откри своя нов магазин в столицата в района на „Красно село“. 39-ият магазин на веригата в София се намира на ул. „Житница“ 5А в близост до бъдещата спирка на метрото. Toй ще предложи познатите висококачествени продукти на достъпни цени, както и редица специални предложения: прясно изцеден на място фреш, месни и безмесни специалитети от грил зоната, както и богат асортимент от млечни продукти.

В деня на откриването на новия обект BILLA България отбеляза и 16 години от стъпването си на българския пазар. На 5 октомври 2000 г. компанията открива магазин в София, ставайки първата международна търговска верига супермаркети в България. Към момента супермаркетите на BILLA в цялата страна наброяват 107. За да отбележи празника, през настоящата седмица веригата предлага специална празнична отстъпка от -25% на всички продукти с марка BILLA.

„Тази година бе особено значима за BILLA България, тъй като веригата ни получи три златни медала за най-високо качество в България – за „Пресни плодове и зеленчуци“, „Прясно месо“ и програмите за лоялност, които ви предлагаме. Те ни бяха отредени от българския потребител в независимо проучване, проект на  швейцарската организация ICERTIAS. BILLA бе определена и като предпочитана верига за пазаруване от българите в потребителската класация „Любимите марки“. Високата оценка на нашите клиенти е най-големият подарък, който можем да получим“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Миналата седмица търговската верига стартира и образователната кампания „BILLA Млечен свят“ съвместно с Министерство на земеделието и храните, Българската агенция по безопасност на храните, Българския институт по стандартизация и Българското дружество по хранене и диететика в партньорство с редица български производители на млечни продукти. Кампанията ще продължи до 10 октомври и се провежда под формата на пътуващо изложение в шестте най-големи града в страната. Основната цел на инициативата е да запознае българския потребител с предимствата на млечните продукти по БДС, процеса им на производство, както и с ползите от тяхната консумация от гледна точка на здравословно хранене.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *